Sota julistettiin, sama 4-1

Kansainvälisen tauon jälkeen kaikki pelaajat palasivat seuralle ja pukeutuivat omien joukkueidensa Jalkapallo Pelipaidat sytyttääkseen taistelun pääliigoissa. Valioliigan mestaruus on kiistatta odotetuin. Manchester Cityn ja vanhan kilpailijan Liverpoolin tapauksessa 0-1, he lopulta kääntyivät voimakkaasti 4-1. Sitten lavalle noussut Arsenal pelasi myös 4-1.
Manchester Cityn Haaland oli poissa loukkaantumisen vuoksi, ja argentiinalainen teini-ikäinen Alvarez puki Manchester City peliasusetti Koti aloittaakseen pelin. Kun Salah teki Liverpoolin johtavan maalin, Alvarez käytti Liverpoolin puolustuksessa olevia reikiä tasoittaakseen. Ja aina kentällä etulyöntiasemassa ollut Manchester City aloitti rajun hyökkäyksen toisen puoliajan alussa. Hyökkäävät pelaajat, kuten De Bruyne ja Gundogan, olivat hyvässä kunnossa, ja Grealish pelasi myös kuin supertähti. Alvarezin erinomainen suoritus On hämmästyttävää, koko joukkue teki 4-1 täydellisellä suorituksella.
Kahden ja puolen tunnin jälkeen Arsenal ilmaisi myös päättäväisyytensä kilpailla mestaruudesta. Leeds Unitedia vastaan kotonaan Arsenal järjesti upean esityksen, joka sai lukemattomat Arsenal peliasusetti Koti pukeutuvat fanit Emirates-stadionilla raivoon. Gabriel Jesus teki kahdesti maalin ja Ben Whiten ja Xhakan maaleja, Arsenal voitti myös 4-1. Vielä yhden pelin tapauksessa he jatkoivat sarjan johtoa 8 pisteellä.
Liigan mestaruuden sprinttivaiheessa Manchester Cityllä on tällä hetkellä vielä Mestarien liigan ja FA Cupin aikataulut. Kolmannen rivin taistelu ei ole pieni testi Manchester Citylle. Ja voiko Arsenal, joka on voittanut liigassa 7 peräkkäistä voittoa, säilyttää asemansa seuraavassa pelissä, jolloin Arsenal voi palata huipulle 19 vuoden jälkeen?