Ihana Mestarien liiga-ilta, Real Madrid teki 3-3-tasapelin Manchester Cityn kanssa

Mestarien liigan puolivälierien odotettu ensimmäinen osa on alkanut onnistuneesti, ja neljä parasta jättijoukkuetta ovat yhdessä järjestäneet upean maalitaistelun. Real Madrid pelasi kotonaan Manchester Cityn kanssa 3-3 ja Arsenal Bayernin kanssa 2-2. Kun yhdessä yössä tehtiin 10 maalia, huippujoukkueiden pelaajat toivat jalkapallojuhlan, joka innosti lukemattomia faneja.
Euroopan jalkapallon kaksi parasta joukkuetta Real Madrid ja Manchester City kohtasivat puolivälierissä, mikä innosti lukemattomia faneja. Ottelun alussa molemmat osapuolet aloittivat aggressiivisen hyökkäyksen. Puolustavana mestarina Manchester City sai unelma-alun, kun Silva ampui vapaapotkun pelin ensimmäisen 2 minuutin aikana. Lukemattomien Real Madrid pelipaidat pukeutuneiden fanien tuella ja rohkaisulla Real Madrid aloitti kiihkeän hyökkäyksen ja teki nopeasti maaleja yksi toisensa jälkeen. Ensimmäisellä puoliajalla Diasin omalla ja Rodrygon maalilla kotona pelannut Real Madrid siirtyi onnistuneesti 2-1-johtoon. Toisella puoliajalla Fodenin ja Gvadiolin maalien ansiosta Real Madrid putosi jälleen 2-3. Vinicius auttoi Valverdea tekemään lentopallon, ja molemmat osapuolet tekivät 3-3-tasapelin.
Pelin lopussa, vaikka molemmat joukkueet eivät päättäneet voittajaa ensimmäisellä kierroksella, Real Madrid ja Manchester City järjestivät upean maalitaistelun ihmisille. Tässä pelissä Manchester Cityn keskikenttäpelaaja De Bruyne ei esiintynyt pelissä Manchester City pelipaidat. Harlandin suorituskyky oli hidasta, hän teki vain 0 maalia ja menetti pallon 7 kertaa. Onneksi Manchester City teki tällaisissa olosuhteissa silti 3 maalia Real Madridin kotikentällä. Molemmat joukkueet menevät Manchester Cityn kotikentälle toisella kierroksella. En tiedä, millaisen jännittävän jalkapallojuhlan he tuovat faneille.