Arsenal voitti Chelsean 5-0

Valioliigan 29. kierroksella Arsenal kohtasi Chelsean kotonaan paljon odotetussa ottelussa. Ensimmäisellä puoliajalla Rice auttoi Rosadia avaamaan maalin. Toisella puoliajalla Ben White ja Havertz tekivät kaksi maalia. Lopulta Arsenal pelipaidat pukeneet pelaajat voittivat Chelsean kotonaan 5-0 hullulla hyökkäyksellä. .
Tässä pelissä Chelsean päätähti Palmer ei voinut pukea Chelsea pelipaidat ja päästä kentälle loukkaantumisen vuoksi. Blues maksoi kovan hinnan vakavista rei'istä puolustuspäässä pelin alussa. Vaikka heidän hyökkäyksensä muodosti huomattavan uhan Arsenalille, Chelsean hauras puolustus toi Arsenalille tuhoisan voiton seuraavassa pelissä. Arsenal on kärsinyt useita tappioita Chelseasta viimeisten kausien aikana. Arsenal on kuitenkin tänään osoittanut suurta voimaa Valioliigassa.
Artetan johtama Arsenal on pudonnut Mestarien liigasta, ja se on nopeasti palaamassa valioliigan mestaruudesta kilpailemaan. Tämän pelin voitto ei vain auttanut Arsenalia väliaikaisesti palaamaan kärkeen kolmen pisteen edulla, vaan myös lisäsi maalieron etua Liverpooliin ja Manchester Cityyn nähden. Jos Manchester City tekee virheen seuraavassa pelissä, Arsenalin maalieron etu voi muodostua avaintekijäksi mestaruuden määrittämisessä. Arsenal saa nyt lukemattomat fanit ylpeiksi ja odottamaan sitä innolla!